A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum


Orduspor’un mağlup olmasına şu şartlarda kimse şaşırmaz elbette ama sahada ne yaptığını bilmeyen,kenarda da takıma müdahale konusunda ne yaptığı anlaşılmayanlar olunca, ekranları başındaki binlerce Ordusporlu ve hala bu takıma inanarak takımı stadyumda destekleyen onlarca taraftarlar kahrolmaya devam ediyor.

Maça çıkan ilk 11’de kendi görev yeriyle alakası olmayan oyuncular farklı bölgelerde maça başlarken,değişikliklerde de son derece yanlış tercihler yapıldı. Sahada bir iki oyuncu haricinde ne yaptığını bilmeyen oyuncular, kontrolü tamamen Osmanlıspor’un ellerine bıraktılar. Mücadele eden ve çabalayan futbolcular da yenen gollerin ardından oyundan düştü.

Ali Güzeldal,Yusuf Kurtuluş ve Yasin Şahan sahada yokları oynayarak orta sahayı oyundan düşürdüler. Teknik sorumlular da bu futbolculara uyunca, takımımız uyku modunda bir doksan dakikayı daha geride bıraktı. Olan yine bütün işi gücü Orduspor’a endeksli Orduspor sevdalılarına oldu.

Orduspor’a şok etkisinde her hangi bir müdahale yapılmazsa mor beyazlı ekip bu moral ve motivasyonla bir alt lige düşmeyi haftalar öncesinden garantiler.

Geride kalan 7 haftada alınan 4 puan sonrası taraftarların da takıma inancı tükenme noktasına geldi. Orduspor gibi bir camiayı bu duruma düşüren herkese yazıklar olsun.

 

Stat: Osmanlı

Hakemler: Ferhan Kestanlıoğlu, İlyas Emektar, Mustafa Savranlar

Osmanlıspor: Ahmet Şahin, Caner Arıcı, Ahmet Kesim (Dk. 32 Ahmet Görkem Görk), Soro, Muhammed Bayır, Galip Güzel, Ragıp Başdağ, Tisdell (Dk. 63 Dilaver Güçlü), Muhammet Reis (Dk. 83 Tugay Kaçar), Erdal Kılıçaslan, Serdar Deliktaş

Orduspor: Fomichev, Erkan Sekman, Ufukhan Bayraktar (Dk. 68 Cemre Atmaca), Volkan Koçaloğlu, Mesut Çaytemel, Yusuf Kurtuluş, Yasin Şahan, Volkan Özcan (Dk. 46 Serdar Deniz), Ali Güzeldal (Dk. 74 Adem Sağlam), Ziya Alkurt, Ümit Tütünci

Goller: Dk. 8 Galip Güzel, Dk. 60 Serdar Deliktaş, Dk. 88 Erdal Kılıçaslan (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Soro, Dk. 75 Ragıp Başdağ, Dk. 85 Tugay Kaçar (Osmanlıspor), Dk. 72 Ziya Alkurt, Dk. 78 Erkan Sekman, Dk. 90 Adem Sağlam (Orduspor)

 

Editör: Haber Merkezi