OrduYorum/A. Güçlü Şimşek

Maça istekli başlayan ve ilk 15 dakika rakibine göre daha iyi oynayan Orduspor 10.dakikada Ümit Tütünci’nin ayağından bulduğu gole öne geçti. Bu 15 dakikanın ardından bocalayan ve neredeyse maçın kalan hiçbir bölümünde etkili olamayan Orduspor 17. Dakikada Kenan ve Abdülkadir’in gollerine engel olamadı. Volkan Koçaloğlu ve Ufukhan Bayraktar defansta yaptıkları etkili müdahalelerle farkı önledi.

Orduspor’da Yasin Ozan ve Emre Aygün sakatlanarak yerlerini Umut Sönmez ve Serdar Deniz’e bıraktılar. Martin Mutumba,Michel Landel ve Tandia’dan yoksun maça çıkan Orduspor’da ortaya konan futbol taraftarları memnun etmedi.

Bu mağlubiyetle ligin dibine iyice demir atan Orduspor’da, haftaya oynanacak olan Osmanlıspor deplasmanı öncesi moraller iyice bozuldu. Ligin henüz başı sayılacak bir durumda ilk iki sıradaki takımlarla açılan puan farkı da Orduspor için tehlike sinyallerinin çalmasına yol açtı.

Stat: Elazığ Atatürk

Hakemler: Onur Karabaş, Emre Suna, Hüsnü Emre Çelimli

Şanlıurfaspor:
Bora Körk, Kenan Karışık, Hakan Arslan, Kubilay Sönmez, Youssef Yeşilmen, Abdulkadir Özgen (Dk. 86 Abdulkadir Özdemir), Tello (Dk. 72 Zenke), Onur Akbay, Ekrem Dağ, Veli Kızılkaya, Serdar Özbayraktar (Dk. 56 Volkan Okumak)

Orduspor: Fomichev, Erkan Sekman, Ufukhan Bayraktar, Volkan Koçaloğlu, Mesut Çaytemel, Emrullah Kokoç, Yasin Şahan, Emre Aygün (Dk. 65 Serdar Deniz), Ziya Alkurt, Ümit Tütünci, Yasin Ozan (Dk. 46 Umut Sönmez (Dk. 80 Cemre Atmaca)

Goller: Dk. 9 Ümit Tütünci (Orduspor), Dk. 16 Kenan Karışık, Dk. 76 Abdulkadir Özgen (Şanlıurfaspor)

Sarı kartlar: Dk. 27 Veli Kızılkaya, Dk. 90 Ekrem Dağ, Dk. 90 Bora Körk (Şanlıurfaspor), Dk. 79 Volkan Okumak, Dk. 89 Ümit Türünci (Orduspor)

 

Editör: Haber Merkezi