PTT 1. Ligin 18.haftasında Kayserispor’a konuk olan Orduspor sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı. Mor Beyazlı takımımız ligdeki 15 üst üste 4 mağlubiyetini alırken 7 puanla son sıradaki yerini sağlamlaştırdı.  Genç oyuncularla mücadele eden ve ligde kalma şansını mucizelere bırakan Orduspor’un kalan 15 haftada ne yapacağı merak konusu.

Orduspor Kayserispor maçına; Göksu, Burak Demireğen, Yunus, Asımcan, Hüsamettin, Özgen, Burak Özsoy, Kaptan Kaan, Furkan, Tolga ve Mutumba 11’iyle başlayan Mor Beyazlılar kalesindeki ilk golü 14.dakikada Turgut Doğan Şahin’den yedi. İlk yarıda Burak Özsoy’la net bir pozisyondan yararlanamayan Orduspor mücadelede başka pozisyon üretemedi. Mücadelenin ikinci yarısı seyir açısından pek zevk vermese de ev sahi takım 79.dakikada Nobre ile farkı 2’ye çıkardı.

Güç farkı sonucu belirledi

Süper lige yükselmek için PTT 1. ligin favori takımlarından olan Kayserispor, oyun olarak kendisini zorlamasa da Orduspor’u 2-0’la geçmeyi başardı. Genç ve tecrübesiz oyuncularla mücadele eden Mor Beyazlı takımımız ise Kayserispor karşısında varlık gösteremedi.

Tek rakibi kendisi

Ligin dibine demir atan Orduspor’un artık tek rakibi kendisi. 7 puanla ligin son sırasında bulunan Mor Beyazlıların en yakın rakibiyle arasında 9 puan, düşme potasının üstündeki rakibiyle ise 10 puan bulunuyor. İlerisi için oyun olarakta umut vermeyen Orduspor’a kesin olarak düştü gözüyle bakılıyor.

 

 

Editör: Haber Merkezi