A.Güçlü Şimşek / Ordu Yorum
Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Ordu Şubesi Başkanı Zafer ÖZtürk hafta içinde istifa ettiğini bildirmişti. Dün de basın mensuplarına neden istifa ettiğini ve detayları anlattı. Zafer ÖZtürk şunları söyledi;

ARKADAŞLARIM ZARAR GÖRECEKSE BAŞKANLIK YAPMAMIN ANLAMI YOK

Seçimlere bir hafta kala istifa etmek benim tarzım değil. Fakat arkadaşlarımızın zor durumda kalmaması açısından böyle bir karar aldım. Eğer yönetim kurulundaki arkadaşlarım zarar görecekse benim burada başkanlık yapmamın da bir anlamı yok diye düşünüyorum. Diyelim ki seçimi kazandım, seçimi kazandığım takdirde de benim hizmet alacağım noktalar sonuçta belediyelerdir. Belediyelerden hizmet alamadığım zaman da bu sefer de kulüpler zor durumda kalacak. Kulüplerin de menfaatleri doğrultusunda istifa etme kararı aldım. Hem arkadaşlarım hem de kulüplerin menfaati doğrultusunda bu şekilde bir ortak karar aldım.

AMATÖR KAZANSIN

Biliyorsunuz geçmiş dönemlerde de ASKF başkanlığı yapan ve burada çıtaları yükselten arkadaşlarımız oldu. Ben de başkan olmadan önce şunu söylüyordum ; her gelen başkan birer dönem yapsın çıtaları yükseltsin, gelen her ASKF başkanına da giden başkanın üzerinde hizmetler versin diye her zaman söylerdim. Biz iki dönemdir de hem Osman Çakmak hem de Zafer Öztürk’ün döneminde de bu böyle oldu. Bundan sonra gelecek arkadaşımız da bizim yapmış olduğumuz çalışmaların üzerine kataraktan gider. Onun da bir dönem görev yaptıktan sonra ardından gelecek arkadaşların da çıtayı yükseltip, amatörün kazanması gerekiyor.Bu yüzden amatör  kazansın diyorum.

ÖNEMLİ OLAN KULÜPLERİN MENFAATİ

Bu seçim sürecinde bana desteği olan özellikle yönetim kurulunda olan arkadaşlarım ve seçim sürecinde bana destek vereceklerini söz veren delegelerime  buradan teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca yeni gelecek ekibin, yönetimin bizlerden bir talebi olursa da sonuçta amatör camiamızın menfaatleri doğrultusunda bizlere düşen görev ne ise hizmet noktasında da yardımcı olmaya çalışırız.Biz şahsi olarak amatör demek Zafer Hoca demek değildir.Gelen kim olursa olsun burada kulüplerin tüm menfaatini düşünmek zorundayız. Önemli olan çıtalar yükselsin, hizmetler alınsın. Biz bu noktada gelecek olan yönetime de destek vermeye hazırız.Hepinize çok teşekkür ediyorum.

Editör: Haber Merkezi