AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO, Antalyaspor maçını da kazanıp ligde 3'te 3 yaparak yoluna devam etmek istiyor.

Takım antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geride kalan haftada Maliye Milli Piyango ile zorlu bir maç oynadıklarını anımsattı.

Bu maçın ilk yarısında rakip takımın katı savunması nedeniyle biraz sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Günal, ikinci yarıda bu sorunu çözerek galip gelmeyi bildiklerini belirtti.

Antalyaspor maçının da kolay geçmeyeceğini vurgulayan Günal, "Bu sene daha iddialı bir takım kurdular. Yeni yapılanmaya gittiler. Hedefleri Avrupa. Geniş bir kadroları var. Zor olacak ama o maçtan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü ilk iki maçta galip geldik. Galibiyetler en önemli motivasyon aracıdır. Çocuklarımız inanmaya ve kendilerini göstermeye başladılar" dedi.

Günal, bir ilçe takımı olmalarına rağmen en büyük avantajlarının seyirci olduğunu, misafir takımların hentbolda böyle bir seyirci grubuna rastlamadıklarını söylediklerini dile getirdi.

Seyircinin sezon sonuna kadar aynı şekilde takımı desteklemesinin önemine değinen Günal, böyle devam ettiği takdirde ligi hedeflerin üstünde bitireceklerine inandığını söyledi. 

Kaynak: aa