AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sahasında Beşiktaş Mogaz ile karşılaşacak Amasya Taşova YİBO, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Takım antrenörü Hakan Günal, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 5. haftasında Büyükşehir Belediye Ankaraspor maçında kötü bir oyun ortaya koyarak puan alamadıklarını belirtti.

Uzun süreçte yenilgilerin mutlaka olacağını ancak bunların takımı hedeflerinden saptırmadığını ifade eden Günal, "Benim için umut verici olan sporcularımın ortaya koyduğu mücadele. Aldığımız dört galibiyetin tesadüf olmadığını Ankara'daki seyircilere ve hentbol camiasına göstermiş olduk" dedi.

Günal, Beşiktaş Mogaz maçının kendileri ve Taşova için çok önemli olduğunu, Türkiye'nin güzide takımlarından birini ağırlayacaklarını söyledi.

Beşiktaş'ın şampiyonluğa oynayan bir ekip olduğunu vurgulayan Günal, "Beşiktaş karşısında elimizden geleni yapacağız ancak bizim hedefimiz ligde kalmak. Eğer puan alırsak bizim için sürpriz olmaz. Yapmış olduğumuz çalışmaları güçlü bir takım karşısında deneme fırsatımız olacak. Oyuncularımızın ufak tefek sakatlıkları var ama Beşiktaş maçına yetiştireceğimizi düşünüyorum" diye konuştu

Kaynak: aa