AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde ikinci yarıda yoluna yenilgisiz devam eden Amasya Taşova YİBO, Antalyaspor maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda Maliye Milli Piyango karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Maçın ilk yarısında dört farkla öne geçtiklerini ancak yapılan basit hatalarla maçı zora soktuklarını anlatan Günal, "Rakip ikinci yarıda öne geçti ama mücadeleyi bırakmadık. Hata yapmadık ve sinirlerimize hakim olarak maçı 1 farkla da olsa almayı bildik. Önemli bir avantaj sağladık" dedi.

Günal, Maliye Milli Piyango maçında iki oyuncunun sakatlanması ve Erkekler Süper Gençler Ligi 2. Etap maçları nedeniyle Antalyaspor maçına eksik kadroyla hazırlandıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısında yakaladıkları 2 maçlık galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini anlatan Günal, "Antalyaspor maçı gelecek açısından çok önemli. Sahamızdaki bu maçı kazandığımız takdirde play-off'u yüzde 80 garantilemiş olacağız. Eksiklerle de çalışsak bu maça hazır şekilde çıkacağız. Galibiyete inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: aa