AMASYA (AA) - Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO, kalan 2 maçını da kazanıp play-off'u avantajlı şekilde oynamayı hedefliyor.

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine, hafta içinde oynadıkları Spor Toto Türkiye Kupası maçında yenilerek kupaya dramatik bir şekilde veda ettiklerini söyledi.

Tek hedeflerinin ligde play-off oynamak olduğunu, kalan iki maça en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getiren Günal, "Ligi en kötü altıncı sırada bitiriyoruz. Amacımız kalan son iki maçı da kazanıp ligi dördüncü sırada bitirmek. Play-off maçlarına avantajlı girersek muhtemel beş maçtan üçünü sahamızda oynayabiliriz" dedi.

Günal, hafta sonunda karşılaşacakları Ankara İl Özel İdarespor'un da play-off için mücadele ettiğini, bu nedenle zorlu bir maç olacağını kaydetti.

Sert ve tempolu bir maç oynanmasını beklediğini ifade eden Günal, şöyle konuştu:

"Maalesef rakiplerimiz sıralamada bizden aşağıda olan takımlar. Bu takımların avantaj sağlamaları bizimle oynayacakları maçlara bağlı. Hafta içindeki yenilgiyi de telafi anlamında güzel bir maç çıkarmalıyız. Takımıma güveniyorum. Bu maçtan galip geleceğimize inanıyorum."

Kaynak: aa