TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Derincespor'u 4-2 yenen Arsinspor, ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptı.

Kulüp genel sekreteri Muammer Şahin, ligin ilk yarısında Derincespor'a kaybettikleri maçın rövanşını aldıklarını belirterek, "Bizim için önemli olan galip gelebilmekti ve bunu başardık. Karşılaşma baştan sona bizim üstünlüğümüz ile geçti. Çok istedik ve bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilmeyi başardık" dedi.

Karşılaşmanın hemen başında buldukları gol ile avantajlı duruma geçtiklerini ifade eden Şahin, şunları söyledi:

"Hemen peşi sıra gelen diğer gol ile rakibimiz demoralize oldu. İlk yarı bu skor ile sona erdi. 55. dakikada kalemizde gol gördük. Rakibimiz bu golün ardından eşitliği sağlayabilmek için üzerimize geldi. Biz de bu durumu fırsata çevirerek 3. golü bulduk. Daha sonraki dakikalarda karşılıklı goller oldu ve biz sahadan kazanan taraf olarak ayrıldık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Her geçen gün daha iyi oynamaya başladık. Arsinsporlu taraftarlarımıza hediye edecek olduğumuz daha çok puanlar olduğuna inanıyoruz. Yeni transferlerimiz ile ligin ikinci yarısına deplasmanda kazanarak başlamak moral oldu."

 

Kaynak: aa