ÇORUM (AA) - Spor Toto. 3. Lig Play-Off finallerinde salı günü İstanbulspor ile karşılaşacak Çorum Belediyespor'un kulüp başkanı Zeki Gül, "2. Lig ile aramızda sadece bir adım kaldı. O adımı da atıp hedefe ulaşacağız" dedi.

Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon mücadele ettikleri 3. Lig 1. Grup'u beşinci sırada tamamlayarak, play-off'a yükseldiklerini ve yarı finalde Darıca Gençlerbirliği'ni saf dışı bıraktıklarını hatırlattı.

Play-off finalinde salı günü İstanbulspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Gül, İstanbul temsilcisini mağlup ederek, yıllardır özlemini duydukları 2. Lig'e yükseleceklerine inandıklarını söyledi. Çorum'un tek profesyonel futbol takımı olan Belediyespor'u layık olduğu yere taşımak istediklerini ifade eden Gül, "Belediyespor'u layık olduğu yere getireceğimizi her fırsatta söylüyorum. İnşallah, Eskişehir'deki play-off finalini de kazanıp 2. Lig'e yükseleceğiz. 2. Lig ile aramızda sadece bir adım kaldı. O adımı da atıp hedefe ulaşacağız. Bu konuda, teknik heyet ve futbolcularımıza güvenim tam" diye konuştu.

Play-off finalinin talepleri doğrultusunda Eskişehir'e alındığını dile getiren Gül, "Fethiye ilçesinde oynanacağı açıklanan İstanbulspor maçını talebimiz üzerine Eskişehir'e alan Futbol Federasyonu'na teşekkür ediyorum. Fethiye, hem uzak hem de sıcak bir yer. Fethiye'de maç yapmak futbolcular üzerinde de olumsuz bir etki yapabilirdi" dedi.  

Karşılaşma için Eskişehir'e otobüsler kaldıracaklarını belirten Gül, Çorumluları takımlarına destek vermeye davet etti.  

Kaynak: aa