SAMSUN (AA) - Artvin'de yapılan "okullararası güreş müsabakası"nda dereceye giren Kavak Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarete, güreş eğitim hocaları Mustafa Berber, Ufuk Kaya ve güreşçiler katıldı. Berber ve Kaya, ziyarette Başkan Sarıcaoğlu'na güreş eğitim merkezindeki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tüm sporları sevdiğini ve önemsediğini belirten Sarıcaoğlu, özellikle güreşte Kavak ilçesinin Yaşar Doğu sayesinde gücünü dünyaya duyurduğunu söyledi.

Maddi ve manevi yönden sporcuların destekçisi olduğuna işaret eden Sarıcaoğlu, "Kavak ilçemizden pek çok güreşçi çıktı. Güreşçiler diyarı denince akla Kavak ilçemiz gelir. Ben belediye başkanı olarak, maddi ve manevi bakımdan her zaman sizlerin yanındayım. Sizlere ve sizleri yetiştiren hocalarınıza teşekkür ediyorum" dedi.  

Artvin Merkez Spor Salonunda 20-22 Mart arasında yapılan müsabakalarda Kavak Güreş Eğitim Merkezi öğrencilerinden 35 kiloda Furkan Erikci, 59 kiloda Bahrem Bora Yılmaz ve 66 kiloda Samet Dura birinci, 38 kiloda Seyfullah Kılıç, 47 kiloda Hüseyin Kerem Akça ve 53 kiloda Abdullah Ateş'in üçüncü olmuş, merkez takım halinde de birincilik elde etmişti.

Kaynak: aa