GİRESUN (AA) -  PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligde deplasman maçları açısından "namağlup" takım olarak başarı gösteriyor.

Bu sezon deplasmanda 8 maç oynayan yeşil-beyazlılar, bu maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Yarın Adana Demirspor'a konuk olacak Giresunspor, ligde deplasmanda kaybetmeyen tek takım olma unvanını sürdürmek istiyor.

Karadeniz ekibi, deplasmanda oynadığı 8 maçta 2 galibiyet aldı, 6 kez de berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar, deplasmanda yaptığı maçlarda Adanaspor ve Elazığspor'u mağlup etti, Samsunspor, Bucaspor, Denizlispor, Boluspor, Şanlıurfaspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile berabere kaldı. 

Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmandan puan ya da puanlarla Giresun'a dönmek istediklerini söyledi.

Son haftalarda Adana Demirspor'un iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade eden Kurt, "Rakibimiz iyi bir ekip ama biz de elimizden geleni yapacağız. Galibiyet almayı düşünüyoruz. Deplasmandaki yenilmezlik serisini devam ettirmeyi hedefliyoruz. Puan ya da puanlarla Giresun'a dönmek istiyoruz" dedi.

Giresunspor'un bu sezon deplasmanda oynadığı maçlar ve sonuçları şöyle:

1. hafta: Samsunspor: 0 - Giresunspor: 0

3. hafta: Bucaspor: 1 - Giresunspor: 1 

5. hafta: Denizlispor: 0 - Giresunspor: 0

8. hafta: Boluspor: 2 - Giresunspor: 2

10. hafta: Adanaspor: 0 - Giresunspor: 2

12. hafta: Elazığspor:1 - Giresunspor: 2

14. hafta: Şanlıurfaspor: 1 - Giresunspor: 1

16. hafta: Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: 1 - Giresunspor: 1

Kaynak: aa