GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, 2015-16 futbol sezonununda formalarının sırt reklamı için sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, kulübün tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, 2015-2016 sezonu öncesinde sponsor konusunda görüşmelere başladıklarını söyledi.

Geçen sezonki sponsorlarlardan Koçel Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Koç ile sırt reklamı konusunda yeniden anlaşmaya vardıklarını belirten Bozbağ, "Metin beyin bende çok farklı bir yeri var. Kendisi ile geçen sene tanışmıştım. Kendi isteği ile Giresunspor’a destek olmak isteyen yegane insanlardan birisi. Bu sene de tekrar destek oldu. Hem şahsım, hem de yönetim kurulumuz adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizim çok zor günlerimizde sponsor oldu" dedi.   

Koç ise yeni sezonda da Giresunspor'a desteklerini devam ettirmek istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Ben İstanbul doğumluyum. Bu şehirde doğmuş, yaşamış, eğitim görmüş çok arkadaşlarımız var ama nedense bu hassasiyeti göstermiyorlar.  Koçel Grubu'nun Giresun ve Karadeniz sahilinde pazarı yok. Buraya iş yapan biri değiliz. Buraya reklam verince bir beklenti içerisinde değiliz. Memleketimi seviyorum. Benimkisi memleket meselesi. Umarız bizim desteğimiz herkese örnek olur ve Giresunspor’a destek olanların sayısı artar."

Konuşmaların ardından sponsorluk anlaşması imzalandı

Kaynak: aa