GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig takımlarından Gümüşhanespor'da teknik direktör Gürses Kılıç, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçının zor bir karşılaşma olacağını söyledi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un iyi mücadele eden bir takım olduğunu belirterek, "Biz de iyi bir takımız. Zorlu rakibimizi yenerek üç puan almak istiyoruz" dedi.

Oyuncularından İzzet’in sakatlığının sürdüğünü, Ali Özgür Basa'nın eski sakatlığının tekrarladığını, Zafer'in Bugsaşspor karşılaşmasında burnunda çatlak oluştuğunu ve Taner’in ise sarı kart cezalısı olduğunu belirten Kılıç, şunları kaydetti:

"Ligde kolay takım yok. Bunu Bugsaşspor karşılaşmasında da gördük. Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması zor bir maç olacak. Rakibimiz iyi mücadele eden bir takım. En son Alanyaspor’u kupada saf dışı bıraktılar. Bizim önemli eksiklerimiz var. Yine her zamanki gibi kadro zafiyetimiz var. Zorlu bir deplasman, zorlu bir rakiple oynayacağız ama gayemiz en iyi sonucu alabilmek. Hedefimiz bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle dönmek"

Gümüşhanespor'un kendi tesislerinde Kılıç yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanda, ısınma, dar alanda paslaşma ve iki takım halinde maç çalışması yapıldı.

Kaynak: aa