GÜMÜŞHANE (AA) - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta, hafta sonu sahasında Göztepe AŞ ile karşılaşacak Gümüşhanespor'un teknik direktörü Gürses Kılıç, geçen hafta MKE Ankaragücü karşısında oynadıkları güzel oyunu Göztepe AŞ maçında da sürdürüp 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Göztepe AŞ'nin ligin en iyi takımlarından biri olduğunu belirterek, "Sezon başlamadan önce de bu ligin favorisiydi. Çok önemli oyuncuları var. Hedefleri ve imkanları belli. Bu açıdan baktığımızda bizim için çok zor bir maç olacak" dedi.

Göztepe AŞ'ye karşı kazanmak için oynayacaklarını ifade eden Kılıç, "Rakibimiz açısından da kolay bir maç olmayacak. Taraftarlarımızdan, maçın son dakikasına kadar bizi desteklemelerini istiyoruz. Çok güzel bir karşılaşma olacak. Geçen hafta MKE Ankaragücü karşısında oynadığımız güzel oyunu Göztepe AŞ maçında da sürdürüp 3 puan almayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kılıç, hafif sakatlıkları bulunan Yusuf, Samet ve Muhittin'in ise kadroda yer alacaklarını sözlerine ekledi.

Öte yandan, Gümüşhanespor, teknik direktör Gürses Kılıç yönetiminde Göztepe AŞ maçının hazırlıklarını sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık 2 saat süren antrenmana, sakatlıkları bulunan İzzet ve Selçuk katılmadı.

MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası hafif sakatlıkları bulunan Yusuf, Samet ve Muhittin ise düz koşu yaptı.

Kaynak: aa