RİZE (AA) - Bayanlar Hentbol Süper Ligi'nin üçüncü haftasında deplasmanda Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacak Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, hazırlıklarını sürdürüyor.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligde şampiyonluğu hedefleyen ve ilk iki maçını kazanan iki ekibin 19 Ekim Pazar günü Antalya'da karşı karşıya geleceği ifade edildi.

Açıklamada, teknik direktör Hikmet Vurgun'un aynı zamanda A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevini de sürdürdüğü için milli takımın başında yer aldığı, beraberinde Aslı İskit, Fatmagül Sakızcan, Neslihan Yakupoğlu ve Perihan Topaloğlu'nun da milli takım kampında bulunduğu kaydedildi.

Çalışmaların yardımcı antrenör Şevki Demiroğlu yönetiminde sürdüğü vurgulanırken, açıklamada Demiroğlu'nun şu ifadelerine yer verildi:

"Lige verilen arada çalışmalarımızı teknik direktörümüz Hikmet Vurgun’un raporu doğrultusunda sürdürüyoruz. Hafta başında sona erecek A milli takım kampının ardından takımımız teknik heyet ve oyuncular bakımından tam kadro çalışmalara devam edecek. Hedefimiz, son şampiyon Muratpaşa Belediyesi karşısında galibiyet almak. Bunu başaracak oyuncu kalitesine sahibiz."

Kaynak: aa