Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor Kulübü'nün 23 Mayıs 2014 tarihinde yapılması gereken, ancak gerekli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurul toplantısı yarın saat 21.00’de Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda yapılacak. 290 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurulda üç isim başkanlık için yarışacak.
Spor Toto 2. Ligde 2013/14 futbol sezonunun sona ermesi ile birlikte gözler genel kurula çevrilirken, üç adayın başkanlığa talip olduğu ilk genel kurul toplantısı gerekli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı. 290 delegenin oy kullanma hakkına sahip olduğu genel kurul, 30 Mayıs 2014 Cuma gününe ertelendi. Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda yapılacak genel kurul çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.
ÜÇ ADAY BAŞKANLIĞA TALİP
3 dönemdir başkanlık görevini yürüten İlhan Korkmaz daha önce yeni dönem için aday olmayacağını açıklamıştı. Genel kurulda İlhan Korkmaz, kulübün eski yöneticilerinden Yücel Demir ve sürpriz bir şekilde adaylık açıklaması yapan çarşı esnaflarından Mustafa Sapmaz yarışacak.
Kaynak: iha