KARABÜK (AA) - Kardemir Karabükspor,  Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu'nda  teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda sakatlığı bulunan Emre Güngör ve kaleci Aykut Özer yer almadı. Antrenmanda futbolcular, ısınma koşusunun ardından, pas, şut ve kondisyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışma, çift kale maçın ardından sona erdi. 

 Kardemir Karabükspor'un basın sözcüsü Ziya Ünsal, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor karşılaşmasının lig de kazanmaları gereken en önemli karşılaşmalardan birisi olduğunu söyledi. 

Kardemir Karabükspor takımı olarak Bursa'ya maçı almaya gittiklerini vurgulayan Uysal, "Takımın üzerindeki stres ve tedirginliğin kalktığını görüyoruz. Rize maçı ile beraber antrenmanda oyuncuların hepsinin yüzüne yansıyor. Çok güzel bir maç olacağını ve neticenin bizim lehimize biteceğini düşünüyoruz" diye konuştu.

"Daha sonraki maçlarda takımımız başarılarını sürdürerek, lig de olması gereken yerde olacaktır" diyen Uysal, "Taraftarımız her zaman bizim yanımızda olsunlar. Desteklerini göstersinler. Bunu Çaykur Rizespor maçında gördük. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Seyirci galibiyetin yarısıdır. Bizim ve oyuncularımız için onların varlığı çok önemli. Hedefimiz 3 puan ve 3 puan için gidiyoruz" dedi." 

Kaynak: aa