Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Okçular Eğitim ve Spor Vakfı 2. Uluslararası Fetih Kupası Ödül Töreni'nde sporcularla bir araya geldi.
Okmeydanı Okçular Tekkesi'nde gerçekleşen 2. Uluslararası Fetih Kupası Ödül Töreni'ne Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ve Bilal Erdoğan katıldı.
Ödül töreni öncesi konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Olimpiyat Komitesi Başkanı Uğur Erdener’in aynı zamanda okçuluk dünya federasyonu başkanı olduğunu belirterek, “Okçuluğun ne kadar önemli bir spor olduğunu kültürümüzden, Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanlığı'nın da bizim kültürümüzden, bizim ülkemiz Türkiye’den olması çok önemli bir şey. Dolayısıyla bütün bu beraber çalışmayı, geleceğe beraber yürümüş olduğumuz inancıyla ve hepimizin birliğinden ve beraberliğinden ancak güç doğacağını bilerek bugün burada yarışmaların sonunda ödüllerini alacak değerli kardeşlerimiz, sporcularımız, aynı zamanda uluslararası camiada da ve yarışmalarda ülkemizi, milletimizi ve bayrağımızı en güzel şekilde temsil edeceklerdir” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha