GÜMÜŞHANE (AA) - Milli sporcu Mehmet Abiş, Güney Kore'de yapılacak 28. Üniversite Oyunları'nda Türkiye'yi temsil edecek.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, Gümüşhaneli milli sporcu Abiş'in, 3-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 28. Üniversite Oyunları'na havalı tüfek disiplininde Türkiye'yi temsilen katılan tek sporcu olduğunu belirtti.

Abiş'in daha önceki dünya ve Avrupa şampiyonalarında olduğu gibi bu müsabakadan da alnının akıyla çıkacağına inandığını vurgulayan Aslan, şunları kaydetti:

"Abiş'in ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek bayrağımızı dalgalandıracağından hiç şüphem yok. Müsabakalara hazırlanırken desteğini esirgemeyen, atıcılık sporunun çok pahalı malzemelerinin karşılanmasında emeği büyük olan Valimiz Yücel Yavuz'a teşekkür ediyorum. Her daim destekçimiz olan Atıcılık ve Avcılık Spor İl Temsilcimiz, Belediye Başkanımız  Ercan Çimen'e, spor malzemelerinin sponsoru Gümüştaş Madencilik ve Ticaret AŞ yetkililerine teşekkür ediyorum."

Kaynak: aa