ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Adana ASKİ maçının hazırlıklarına başladı. 

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, pazar günü Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda saat 14.00'te oynayacakları Adana ASKİ maçının hazırlıklarına İstanbul'da başladıkları söyledi. 

Sakatlığı bulunan Dilek Akıncı'nın dışında tam kadro maça hazırlandıklarını belirten Durur, "Adana ASKİ maçını kazanıp üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" dedi. 

Adana ASKİ'nin güçlü ve kaliteli kadrodan kurulu olduğunu, arkasında belediye desteği bulunduğunu ifade eden Durur, şunları kaydetti:

"Ligde 5'inci maçımızı oynayacağız. Şu ana kadar 1 galibiyet alırken 4 karşılaşmadan da mağlup ayrıldık. Özellikle EuroCup maçları nedeniyle yoğun bir maç trafiği yaşıyoruz. Bu nedenle oyuncularımız daha fazla yoruluyor. Asıl hedefimiz olan lig bizim için önemli. Bu nedenle Adana ASKİ maçını önemsiyoruz. Zor bir maç bizi bekliyor. Adana ASKİ karşısında iyi oynayıp kazanmaya çalışacağız. Yenmek için de elimizden geleni yapacağız."

Durur, özellikle kısa oyuncu kadrosunun kısıtlı olduğunu, bu nedenle bir transfer yapmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: aa