ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında Manisaspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Durugöl Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Yarı sahada yapılan pas çalışmasıyla devam eden idman, şut çalışmasıyla sona erdi. 

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Furkan Mızrak dışında tüm oyuncular katıldı. 

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Kulüp Genel Menajeri Selim Şener, Manisaspor maçı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürdüklerini söyledi. 

Takım olarak zor günler geçirdiklerini belirten Şener, bu süreçte genç oyunculara moral aşılamaya çalıştıklarını vurguladı. 

Şener, yöneticiler olarak yaşanan sorunlardan oyuncuları ellerinden geldiği kadar uzak tutmaya çalıştıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Hep söyledik, bundan sonraki süreçte hedefimiz geleceğin Orduspor'unu yaratmak. Teknik ekibimiz olsun, biz olalım, elimizden geldiği kadarıyla genç oyunculara moral vermeye çalışıyoruz. Sonuçta mali açıdan yaşadığımız sıkıntılara rağmen çocuklar günde yaptıkları çift antrenmanla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Onları yaşadığımız sıkıntılardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Çünkü genç oyuncular yaşanabilecek en ufak bir olumsuzluk kendilerini etkileyebiliyor." 

Manisaspor maçına da değerlendiren Şener, "Sonuç ne olur bilemeyiz ama bildiğimiz tek şey, sahada yine mücadele gücü yüksek, isteyen, mücadele eden bir Orduspor takımı göreceğiz. Sonucu da hep beraber göreceğiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: aa