ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu deplasmanda Osmanlıspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Orduspor Tesisleri'nde teknik sorumlular Sebahattin Albayrak ve Muhammet Dilaver yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Michel Landel, Ümit Tütünci, Hüsamettin Tut ile Emre Aygün katılmadı. 

Isınma hareketleriyle başlayan, kondisyon çalışmasıyla devam eden antrenman, yarı sahada yapılan taktik çalışmayla sona erdi. 

- "Bir türlü tam olarak takım olamadık "

Karadeniz ekibinde forvet oyuncusu Ali Güzeldal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak zor günler geçirdiklerini belirtti. 

Artık güzel sonuçlar almak istediklerini dile getiren Güzeldal, Osmanlıspor maçını çıkış maçı olarak gördüklerini ifade etti. 

Osmanlıspor maçına, zor geçeceğinin bilincinde hazırlandıklarını kaydeden Güzeldal, şöyle konuştu:

"İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Şimdiye kadar istediğimizi yapamadık. Bir türlü tam olarak takım olamadık ama bunun için uğraşıyoruz. İyi futbolculardan kurulu bir ekibiz ancak bunu sahaya ve skora yansıtamadık. İnşallah Osmanlıspor maçını kazanırız. Bu maçı çıkış maçı olarak görüyoruz. Tek istediğimiz bundan sonra yapmak istediklerimizi yapmak. Bunu da başaracak güce sahibiz."

Güzeldal, sakat oyuncuların düzelmesiyle daha da güçleneceklerini sözlerine ekledi. 

Kaynak: aa