GİRESUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, Galatasaray Kulübü'nde başkanlığa Giresunlu olan Dursun Özbek'in seçilmesinden dolayı mutlu olduklarını vurgulayarak, sarı-kırmızılı kulüp ile işbirliği yapmak istediklerini söyledi.

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün dün yapılan genel kurulunda kulüp başkanlığına Dursun Özbek'in seçildiğini anımsatarak, "Türkiye'nin en köklü ve büyük ekiplerinden biri olan Galatasaray'ın başkanlığına Giresunlu bir isim olan Dursun Özbek'in seçilmesinden Giresunspor camiası olarak mutluluk duyuyoruz. Umarım başarılı olur. Kendisini şahsen yakından tanıyorum. Eğer göreve devam edersek, Sayın Özbek ile temasa geçeceğiz. Gelecek sezon için Giresunspor ile Galatasaray arasında sportif işbirliğine gitmek istiyoruz" diye konuştu. 

Mustafa Bozbağ, PTT 1. Lig'de 4-1 kaybettikleri Manisaspor maçı ile sezonu tamamladıklarını dile getirerek, sezon başındaki hedeflerini tutturduklarını aktardı.

Sezona ligde kalma hedefiyle başladıklarını kaydeden Mustafa Bozbağ, "Mütevazı bir bütçe ve kadro oluşturduk. Çok ciddi bütçelere sahip takımların mücadele ettiği ligde tutunmayı hedeflemiştik. Allah'a çok şükür, bu hedefimizi lig sonunda tutturduk. Bu camiaya verdiğimiz sözü tuttuk. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Bozbağ, hafta içinde gelecek sezonun bütçesini oluşturmak için çalışmalara başlayacaklarını belirterek, "10 milyon liralık bütçe hedefimiz bulunuyor. Bu bütçeyi oluşturma adına hafta içerisinde mülki amirler ve iş adamlarımızla görüşeceğiz. Gelecek için ümitli gelişmeler olursa yönetim olarak göreve devam edeceğiz. Aksi takdirde ise kongre kararı alıp, görevi bırakacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: aa