TOKAT (AA) - Tokatspor Kulübü Basın Sözcüsü İhsan Uluözlü, takımlarının bu sezon grupta elinden gelen mücadeleyi göstereceğini belirtti.

Uluözlü, yaptığı yazılı açıklamada, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta Aydınspor 1923 ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıklarını anımsattı.

Takımın Aydın'dan iyi bir sonuçla döndüğünü belirten Uluözlü, "Zorlu geçeceğini tahmin ettiğimiz karşılaşmada iyi bir performans sergiledik. 90 dakika boyunca sahada iyi bir Tokatspor izledik. Bu maçın zorlu geçeceğini bizler tahmin etmiştik. Karşılaşmanın geneline baktığımızda rakibe karşı daha iyi oynadık. Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik ve karşılaşma 0-0 sona erdi" ifadelerini kullandı.

Deplasman maçlarında alınan bir puanın önemli olduğunu vurgulayan Uluözlü, şunları kaydetti:

"Son haftalarda aldığımız puanlarla grupta üst sıralara yükselmeye devam ediyoruz. Tokatspor, bu sene bu grupta elinden gelen mücadeleyi gösterecektir. Takımımıza ve taraftarımıza güveniyoruz"

Aydınspor 1923 maçının geride kaldığını belirten Uluzölü, 8. haftada iç sahada oynayacakları Centone Karagümrük maçına odaklarını ifade etti.

Kaynak: aa