TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından hafta sonunda sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Bordo-mavililer, teknik direktör Şota Arveladze yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı antrenman gerçekleştirdi. Sakatlığı büyük oranda düzelen Mehmet Ekici ile Beşiktaş maçında sakatlanarak oyunu terk eden ancak durumunun ciddi olmadığı açıklanan Okay Yokuşlu'nun da antrenmanda yer aldığı bildirildi. 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Differdange 03 maçında sağ ayak parmağından sakatlanan, daha sonra Rabotnicki maçlarıyla ligin ilk 2 haftasındaki Bursaspor ve Beşiktaş karşılaşmalarında forma giyemeyen Mehmet Ekici'nin takımla birlikte çalıştığı belirtildi.

 

- Marin, sağlık kontrolünden geçti

Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı ve dün gece Trabzon'a özel uçakla getirdiği Marko Marin, bu sabah özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti.

Bordo-mavili yöneticilerle son kez bir araya gelecek futbolcuyla yarın sözleşme imzalanması bekleniyor. 26 yaşındaki Alman hücum oyuncusu ile satın alma opsiyonlu olarak kiralık sözleşme yapılacağı öğrenildi.

Kaynak: aa