Büyükşehir yasası kapsamında sorumluluk alanı genişleyen Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında eksiksiz bir şekilde hizmetlerine devam edebilmek için yapılan ihale ile Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki personel sayısını arttırdı. Yaklaşık Maliyeti 1 milyon 228 bin 287,73 TL olan ve toplam 9 firmanın katıldığı ihalede tüm tekliflerin kuruşu kuruşuna aynı olması ise dikkatlerden kaçmadı.
Necmi Ölke başkanlığında gerçekleştirilen ihalede komisyon üyeliklerini ise Müjgan Sarvanlardan, Kaan Vaizoğlu, Sinem Açıkgöz ve Nurcan Sönmez üstlendi. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 228 bin 287,73 TL olan Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Personel Alımı İşi İhalesi’ne toplam 9 firma katıldı.
İhaleye katılan firmalardan Emir Sosyal Hizmetler firmasının dosyası, evraklardaki eksiklikten dolayı komisyonca değerlendirmeye alınmadı. İhaleye katılan diğer firmalar ise Kemal Çağlar İnşaat, Göksü Gıda, Milenyum Temizlik, Nihat Özel Sağlı Hizmetleri, Miray yönetim ve Atabey Ticaret iş ortaklığı, İstanbul Müzayede, Beyaz Doğuş Yemek ve Ahmera iş ortaklığı ile Beltur Turizm firmaları oldu.
İhalede 8 firmanın da teklifleri kuruşu kuruşuna aynı vermesi dikkatlerden kaçmadı. 8 firma da ihalede 1 milyon 23 bin 573,11 TL teklifte bulundu. İhaleyi kazanan firmanın sözleşmenin imzalanmasının ardından 7 ay boyunca toplam 60 personelle destek hizmeti sağlayacağı, 17 personelin inşaat ustası, 40 personelin işçi ve 3 personelin de idari personel olarak hizmet vereceği kaydedildi.
Kaynak: iha