Tekirdağ'ın büyükşehir yapılanması ile ilçe statüsü kazanan Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’nden Necmi Özkal atandı.
Tekirdağ’a bağlı Kapaklı ilçesinde Nüfus Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün ardından Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne de beklenen atama gerçekleşti. Yazı İşleri Müdürlüğü’ne Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’nden Necmi Özkal atandı.
Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü’nden Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne atanan Necmi Özkal, yeni görevine başladı.
Evli ve 6 çocuk sahibi olduğu öğrenilen 50 yaşındaki Necmi Özkal, memuriyet hayatına Bayburt’ta başladı. Necmi Özkal Nisan 2008’de ‘Görevde Yükselme Sınavı’ ile İstanbul’un Kartal İlçesi Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevine yükseldi. Kartal Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’nün ardından Kocaeli’nin Gebze İlçesi Kaymakamlığı’na atanan Necmi Özkal, daha sonra sırasıyla Yalova’nın Altınova İlçesi Kaymakamlığı, Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi Kaymakamlığı ve Gümüşhane’nin Kelkit İlçesi Kaymakamlığı’na atandı. Özkal, geçtiğimiz günlerde Kapaklı Yazı İşleri Müdürü olarak göreve başladı.
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Necmi Özkal’a yeni görevinde başarılar diledi. Kapaklı’da tüm kurumların yavaş yavaş yerine oturmaya başladığını dile getiren Kaymakam Kuzulu, "Kapaklı halkının daha iyi şartlarda yaşaması için Kaymakamlık olarak tüm kurumlarımızla birlikte elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Kaynak: iha