18 Ağustos teröristlerin koordineli+  planlayarak terör estirdikleri bir gün olarak tarihe geçecektir. Neden böyle acı bir başlangıç yaptık. Şundan
1. Van’da Polis lojmanların bomba yüklü bir Minibüsle saldırıldı 3 Şehit 73 Yaralı
2. Elazığ’da Emniyet müdürlüğüne PKK lılar 8 ton bomba yüklü minibüsle girerek patlatmak istedi ancak içeri giremeden infilak ettirmek zorunda kalındığından 3 şehit, 85 polis 60 sivil olmak üzere 145 yaralı
3. Bitlis”te 1 köy korucusu olmak üzere 6 şehit 4 er yaralı
Toplamda 12 şehit 222 yaralı var. NEDEN? Hükümetimiz muhalefeti yok etmekle muhalefetimiz de Genel başkanlığa aday olan muhalifleri yok etmekle iştigal ettiklerinden terörle mücadele konusunda iştigal edecek vakitleri yok da ondan. Terör Türk milleti için artık varlık yokluk meselesi haline gelmiştir. 
Ya terör bitecek ya da Türk Milleti bitecek noktasına gelinmiştir. 
21 Şubat 2016 tarihli yazımızda; “Terörün esas kaynağı 14 Mayıs 1950 de başlayan karşı devrimin uyguladığı açık bütçeler ve laik eğitimi yok eden eğitim sistemidir. İkisi uygulanmış ve millet ve devlet tam manasıyla iflas etmiştir. Adalet iflas etmiştir. Eğitilmiş eleman yetiştirilememiştir. Hazinemiz iflasa sürüklenmiştir. Anarşi tavan yapmıştır.28 Türk vatandaşı daha bir kalemde teröre şehit verilmiştir. Bu kadar ilgisiz düşüncelerle daha çok şehit vereceğimizi görmekten ötürü kahrolmamak elde değildir. 14 Mayıs 1950 tarihinden bu yana birçok terör eylemleri yaşadık sıkıyönetimler uyguladık olağan üstü haller uyguladık hücre evleri bastık taradık. Darağaçları kurduk infazlar yaptık ama terörü bitirmek bir yana tavan yaptık. Bunun sebebini bir türlü açık bütçelerdir diyemedik demedik.”
Bu gün diyoruz ki Hükümet ve TBMM terörle Anayasal hukuk e bilim kuralları ile mücadele etmediklerinde sadece 18 Ağustos 2016 tarihinde 12 şehit verilmiştir.
Terör AKP döneminde azdı. NEDEN? AKP döneminde yani 2004-2016 arasında
 Türk milletinin cebinden 359 milyar YTL kanun zoru ile alınmıştır.
Bir gram altın 18 YTL den 114 YTL ye çıkmıştır.
Bir yabancı para 1.320.000 TL den 3.000.000 TL ye çıkmıştır.
Çeyrek altın 24 YTL den 212 YTL ye çıkmıştır. 
Eğitimde karmaşa ve kargaşadan başka bir şey yoktur.
Terörü tavan yaptıran şey işte bunlardır. Bir de buna laik olmayan bilimsel temelden yoksun eğitimi eklerseniz işte terör deryasında kan deryasında kendinizi bulursunuz. Meselenin özü de budur. 
Bakıyoruz bu kadar acı günler yaşayan memleketimizin yöneticilerinden aydınlarından siyasilerinden DENK bütçeye dönelim. Terör DENK Bütçe+ Laik eğitimle yenilir demiyor diyemiyor. Bunun anlaşılması neden bu kadar zor anlamakta güçlük çekmekteyiz. 
Atatürk ve İnönü bu konuda kesin direktifleri olan nadir devlet adamlarıdır. Terör DENK bütçe + Laik eğitime dönmekle önlenir. İnsanlarımızı enflasyonla soyar soğana çevirir onu 70 Cente muhtaç eder, yaşamak ve günde 20 Dolar kazanabilmek için dağa çıkmak zorunda bırakırsanız terörle mücadele değil destek yapmış olursunuz.
Yapılacak işler bellidir.
 TBMM toplamak. Bütün partilerin katılımı ile anayasamızın emri olan DENK bütçede +Laik eğitimde anlaşarak TBMM hükümeti kurmak. Bütün yurtta OHAL yerine sıkıyönetim uygulamak. KHK namelerle yapılan gafletleri geri almak. Kara, Hava ve Deniz Kuvvetlerini  yeniden Genelkurmaya ve Askeri hastaneleri eskiden olduğu gibi  Kuvvet komutanlıklarına GATA yi Genelkurmaya bağlamak. Anayasa değişiklikleri yaparak Anayasamızın 114 . maddesine  yer alan  seçim hükümetlerine benzer şekilde olağanüstü dönem hükümetleri yolunu açmak. Anayasamıza DENK bütçe+ Laik eğitimi herkesin anlayabileceği şekilde apaçık yazmak. %5 ve daha fazla enflasyon oluşması halinde TBMM nin hükümeti görevden alabilecek yolu anayasaya yazmak. Aksi halde taşın ardında karayılanı bulan ölüm sizi de bulacaktır.
Dost acı söyler