Tokat’ın Niksar ilçesinde Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından toplanan 500 kitap Aysel Nadide Başar YBO Kütüphanesi’ne hediye edildi.
Niksar İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu beraberinde Emniyet Müdür Yardımcısı İrfan Yabaş ve Emniyet Amiri Hasan Tahsin Çimen ile birlikte kitapları okul müdürü Ahmet Kara’ya teslim etti.
Emniyet Müdürü Mutlu öğrenciler için her zaman desteğe hazır olduklarını belirterek, “Toplum Destekli Polis Büromuzda görevli arkadaşımız aracılığı ile personelimiz arasında bir kampanya başlatıp kendi aramızda kitapları toplayarak, Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Okulu’nda geçtiğimiz haftalarda açılan kütüphaneye bir nebzede olsun bizlerde katkı sağlamak istedik. Bu vesile ile çocukların yaş gruplarına uygun kitapları personelimiz toplayarak bugün teslimini yaptık” dedi.
Emniyet Müdürü Mutlu bundan sonra da bu tür yardım ve desteklerin devam edeceğinin altını çizerek, “Bizim amacımız sadece suçla değil, suçu önlemek değil, gelecek nesillerin daha faydalı işlerle uğraşması topluma kazandırılması da bizim görevlerimizden birisidir. Bu bakımdan bundan sonra da sosyal faaliyetlerimiz aralıksız sürecek” diye konuştu.
Aysel Nadide Başar Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Ahmet Kara da İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu nezdinde tüm emniyet personeline yaptıkları duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ederek, “Okulumuzda kütüphanemizi birkaç hafta önce açılışını gerçekleştirmiştik. Bugün de Emniyet Müdürlüğümüzün yapmış olduğu destek gerçekten çok anlamlı, kendilerine öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bu yaptıkları desteğin tam yerinde olduğunu çocukların bu kitapları okuyarak daha kültürlü ve seviyeli olacaklarına inancımız sonsuzdur” şeklinde konuştu.
Kaynak: iha