Toyota, artık gelenekselleşen “23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri” ile Trabzon’lu tüm çocukları ve ailelerini 23-27 Nisan tarihleri arasında Toyota Plaza Seçil’e davet ediyor.
Toyota Plaza Seçil’e gelen çocuklar hazırlanan özel parkurda akülü mini Toyota araçlar ile test sürüşü yapacaklar. İlk Toyota’larını test edecek çocuklar, aynı zamanda yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayacaklar. Çocuklara bu anlamlı günde ayrıca yiyecek içecek ikramları yapılacak ve çeşitli hediyeler de verilecek.
Üstelik, test sürüşüne katılan iki çocuk kullandıkları bu akülü araçlara sahip olacak. Akülü mini araçlardan birini kazanma şansına sahip olmak için çocukların yapmaları gereken tek şey, 23-27 Nisan tarihleri arasında Toyota Plaza Seçil’e gelip test sürüşüne katılıp kayıt yaptırmak ve ardından telefonlarına gönderilecek şifre ile 30 Nisan-07 Mayıs tarihleri arasında toyota.com.tr’de düzenlenecek “Corolla Video Puzzle” yarışmasına 18 yaşından büyük aile fertlerinin katılmasını sağlamak olacak. Kazananlar ise 8 Mayıs tarihinde ilan edilecek.
Toyota Plaza Seçil’de anne babalar 2014 model Toyota’ları test ederken çocuklar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutlayacaklar. Çocuklar bayramlarını eğlenceli bir şekilde kutlarken, aileleri de Toyota teknolojisini yakından tanıma fırsatı bulacaklar.
Toyota Plaza Seçil Genel Müdürü Hasan Kamil Hayali, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “23 Nisan sadece bir çocuk bayramı değil, Türkiye Cumhuriyeti'nin çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. 23 Nisan 1920, hepimiz için büyük bir gurur günüdür. Bizler biliyoruz ki; barış, dostluk ve kardeşlik duygularının bilincinde ufku geniş, büyük düşünen bir kuşak yetişiyor. 23 Nisan tüm çocuklarımızı ve ailelerini plazamıza bekliyoruz” diye konuştu.
Toyota Plaza Seçil 23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ile ilgili bilgi almak isteyenler, 555 819 80 01 nolu telefondan ya da web sitemiz www.toyotasecil.com’dan bilgi alabilirler.
Kaynak: iha