Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan bireysel başarıları olan sporcuların da kazanılmasını hedefleyerek Uşak’ı ülke içi ve dışı bir çok ultra maratonda temsil eden Akın Yeniceli ile bir araya geldi.
Uşak’ı ülke içi ve dışı bir çok ultra maratonda temsil eden Akın Yeniceli’nin Uşak Belediyesi’nin sporcusu olması sağlandı. Lisansı Uşak Belediyesi adına çıkartılan Yeniceli bundan sonra Uşak Belediyesi için ter dökecek. Konu hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak’ta spora dair ne varsa belediye olarak yanında olacaklarını aktardı. Kentin spordaki başarılarını önemsediklerini ifade eden Başkan Cahan, " İlimizde sporun daima yanında olan bir belediye olarak hizmet vereceğiz. Bu şehrin takımları ve evlatları spor anlamında da teşvik edilmelidir. Ancak bu sayede başarılar elde edilebilir ve arkadan gelen neslin sporu sevmesi teşvik edilebilir. Bu nedenle sporcularımızın yanındayız” dedi.
Uşak’ın sportif başarılarının kent için de çok önemli olduğunun altını çizen Cahan, Uşak’ın sportif başarılara hasret kaldığını iletti. Akın Yeniceli’nin spor başarılarının kendileri için çok değerli olduğunu da bildiren Cahan, " Yeniceli gerek ulusal basında gerekse yerel basında başarıları ile oldukça sevilen ve kendinden bahsettiren bir sporcudur. Hal böyle iken kişiliği ve sporculuğu ön plana çıkan bir gencimize sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Kendisini bu çatı altında gördüğümüz için mutluyuz” ifadesini kullandı.
Başkan Cahan’a verdiği destekten dolayı teşekkür eden sporcu Akın Yeniceli ise belediye desteği ile daha çok başarılara ulaşacağını belirtti.
Kaynak: iha