Uşak Valisi Seddar Yavuz, Uşak halkının ve esnafının arasında vakit geçirmeye özen göstererek sorunları ve temennileri bizzat takip ediyor.
Sık Sık köylere ve ilçelere ziyarette bulunan Vali Yavuz, Uşak merkezde İsmetpaşa Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafı da ziyaret ederek karanfil verdi. İş yerlerine tek tek girerek esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunan ve işyeri sahipleri ve çalışanlara karanfil veren Vali Yavuz, esnaf ile sohbet ederek faaliyet alanları ve işlerin durumu hakkında bilgi aldı.
Yoğun iş programına rağmen fırsat buldukça esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiğini ifade eden Vali Yavuz, "Esnafın talep ve beklentilerini dinlemek, varsa sorunların çözümü noktasında görüş alışverişinde bulunmak üzere önümüzdeki süreçte çeşitli bölgelerde esnaf ziyaretlerimizi sıkça gerçekleştireceğiz" dedi.
Uşaklı esnafın dürüst, temiz ve kaliteli iş sunduğu ile ilgili iyi bir kanaat sahibi olduğunu ifade eden Vali Yavuz, "Vatandaşlarımız çeşitli vesilelerle ilin valisi olarak bana, vali yardımcılarımıza ve kurum müdürlerimize talep ve dileklerini iletiyorlar. Biz de fırsat buldukça esnafımızı, vatandaşımızı ziyaret ediyor, bir bardak çaylarını içerken onları dinliyoruz. Aynı zamanda esnafımızın çalışma şartlarını yerinde gözlemlediğimizi bu ziyaretler sırasında istek ve önerilerini alıyoruz. Küçüğüyle büyüğüyle esnafımız hem geçimini sağlıyor hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyor. İşini iyi yapanın iyi kazanmasını, hayırlı ve bereketli kazançlar elde etmesini diliyorum" diye konuştu.
Kaynak: iha