Uşak 1. Amatör Küme Play-off maçlarının şampiyonu Selvioğluspor oldu ve 2014-2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de Uşak’ı, Uşaksportif Futbol Kulübü ile birlikte temsil edecek ikinci takım oldu.
Uşak Karaağaç Barış Battal Stadı’nda oynanan Selvioğluspor ve Yayalarspor mücadelesinde, Selvioğluspor karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak play-off maçlarının bitimine 1 maç kala matematiksel olarak şampiyonluğu garantiledi. İlginin yoğun olduğu karşılaşmaya Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak İl Emniyet Müdürü Ogün Toprak ve bir çok protokol üyesi katıldı.
Uşak’ın spora yatkınlığı ile bilinen 1977 yılında kurulan Selvioğluspor, maçın son düdüğü ile karşılaşmayı 3-1 kazanarak 1. Amatör Küme Playoff müsabakalarının bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi. 2014 - 2015 Bölgesel Amatör Ligi’nde Uşak İlini Uşak Sportif futbol takımıyla birlikte temsil etmeyi hak kazanmış oldu.
Karşılaşma bitiminde Selvioğlu köyünden gelen yüzlerce taraftar ve oyuncular şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Selvioğluspor şampiyonluk kupasını ise Ak Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş ve Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ın elinden aldılar.
Kaynak: iha