erkekEmekli öğretmen Reyhan Piroğlu’nun eşi Derya İşbeceren ve Deniz Piroğlu’nun Babaları Emekli Öğretmen ŞAKİR UĞUR PİROĞLU vefat etmiştir. Cenazesi bugün Perşembe Yeni İhsaniye caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınUlubey Aydınlar mahallesinden Süleymanoğullarından merhum Abdullah Aktürk’ün gelini, Özcan Aktürk’ün annesi, Halis Aktürk’ün eşi AYSEL AKTÜRK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Aydınlar caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekKayabaşı mahallesi yazıköy mevkinden çavuşoğullarından merhum Celal Çavaş’ın oglu Emin Çavaş’ın kardeşi Sebiye Çavaş’ın eşi,Ayfer,Birgül,Serdar Yalçın’ın Babaları CAFER ÇAVAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kayabaşı yazıköy caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

Osmaniye mahallesinden Osman,Hasan ve Mustafa Bilgi’nin Babaları DURSUN BİLGİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Osmaniye mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınÖceli çakır mahallesinden merhum Sadık Çakır’ın kızı Yunus Sırrı Ersoy’un eşi HÜSNE ERSOY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Öceli merkez caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

Editör: Haber Merkezi