Merhum Hacı Mehmet Okur ve Hanife Okur’uın oğlu, Emriye Okur’un eşi, Yusuf, Zühre ve Belma Okur’un babası, Nimet Güngör, Refika Şimşek, Hüseyin ve Emekli Albay Sebehattin Okur’un kardeşi, Eyüp Güngör ve Kenan Şimşek’in kayınpederi, İzzet Tilki, Kemal Tilki, Merhum Embiya Tilki ve Hasan Okan’nın eniştesi, Emekli Astsubay DURSUN OKUR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Merkez Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Geriş Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ordu Sağlık Müdürlüğü Personeli , Gökhan Yılmaz’ın ağabeyi, Ordu Esnaflarından Mermerci Birol Yılmaz’ın ağabeyi, Ordu Esnaflarından yufkacı Taner Yılmaz’ın babası, SEYFİ YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Piraziz Balçıklı Köyü Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Mübarek Mahallesinden , Merhum Tayyar Coş ve Candiyar Coş’un oğlu, Erol Coş’un kardeşi,BEKİR COŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:30’da Mübarek Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Çavuşlar Mahallesinden Kahyaoğullarından , Merhum Hüseyin Öztürk’ün eşi,Kemal, Mustafa, Muhammet,Hatice, Emel ve Meral Öztürk’ün annesi, EMRİYE ÖZTÜRK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Çavuşlar Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Editör: Haber Merkezi