Gülyalı Alibey mahallesinden,Şabanoğullarından , Merhum Veysel Şahin’nin oğlu, Sevilay Yücelkan, Gülay Çabuk, Veysel Şahin ve Levent Şahin’nin babası, YUSUF ŞAHİN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alibey Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ulubey Kıranyağmur Mahallesinden Mıdıkoğullarından , Merhum İsa Mıdık’ın oğlu, Serdar ve Sedat Mıdık’ın babası, SELAMİ MIDIK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey Kıranyağmur Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Yavuzlu Mahallesi Kuzuluk Mevkii’nden, Hasan Akçay’ın eşi, HANİFE AKÇAY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yavuzlu Mahallesi Kuzuluk Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Durugöl Mahallesinden , Merhum bisikletçi İhsan Şengün’nün eşi, Abdullah Şengün, Gülşen Şengün ve Nurşen Güler’in annesi, Olgun Güler’in kayınvalidesi, ÇAKIR NERİMAN ŞENGÜN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Editör: Haber Merkezi