Perşembe İlçesi’nden , Merhum Kalaycı Ali Çavuş’un oğlu, Mehmet Umur, Metin Umur ve Ferhan Turgut’un babası, Fatma Umur’un eşi, Ordu Tüccarlarından FERHAT UMUR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ordu Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bolatlı Uzundüz Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Hoşköy Mahallesinden , Sipahioğullarından , Merhum Temel Sipahioğlu’nun oğlu, Merhum Ali, İsa ve İbrahim Sipahioğlu’nun kardeşi, Osman , Fatih ve Uğur Sipahioğlu’nun babası, Piraziz esnaflarından HACI AYHAN SİPAHİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Piraziz Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Hoşköy Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.
Gökömer Mahallesi Hacılar Mevkii’nden , Merhum Hacı Ahmet Şaşmaz’ın kızı, Merhum Kemal Ertuğrul’un eşi, Emekli Öğretmen Selami Ertuğrul’un annesi, HATİCE ERTUĞRUL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Gökömer Mahallesi Hacılar Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kabadüz Merkez Mahallesinden , Kahvecioğullarından , Merhum Salih Kahveci’nin eşi, Cemil, Muhammet ve Selami Kahveci’nin annesi, HAVVA KAHVECİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kabadüz Merkez Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kısacık Mahallesi Arı Mevkii’nden , Merhum Hasan ve Saadet İnan’nın oğlu, Ferdi ve Gamze İnan’nın babası, Ayla İnan’nın eşi, OLGUN İNAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kısacık Mahallesi Arı Mevkii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Editör: Haber Merkezi