Ulubey Uzunmahmut Mahallesinden , Yağcılar Mevkii’nden , Çilesizoğullarından , Merhum Ali Çelik’in eşi, Yaşar ve Halil Çelik’in annesi, NAZİFE ÇELİK vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10:30’da Yağcılar Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Karayollarından emekli Halil Çelikkol’un oğlu, AHMET ÇELİKKOL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Gürgentepe Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Döşek Mahallesinde defnedilecektir.

Gülpınar Mahallesinden , Zekiroğullarından , Merhum Mehmet Çaltepe’nin oğlu, Merhum Naciye Çaltepe’nin eşi, Meliha Altınok , Emine Kır , Günay Kır, Yaşar ve Coşkun Çaltape’nin babası, OSMAN ÇALTEPE vefat etmiştir.Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gülpınar Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Efirli Mahallesinden , ŞENEL DERE vefat etmiştir.Cenazesi bugün Efirli Mahalle Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Editör: Haber Merkezi