Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu Simeranya Şiir Kulübü düzenlediği şiir etkinliği ile büyük beğeni topladı.
Yalova Üniversitesi Çınarcık Meslek Yüksekokulu bünyesinde Öğretim Görevlisi Suat Soydemir başkanlığında kurulan Simeranya Şiir Kulübü ilk etkinliğini düzenledi. Okul konferans salonundaki şiir dinletisine okul öğretim görevlileri ile öğrencilerde büyük ilgi gösterdi. Etkinlikle ilgili bilgi veren Simeranya Şiir Kulübü kurucusu Öğretim Görevlisi Suat Soydemir, “Şiir hayatımızda var olan parçalardan bir tanesidir. Sokakta yürüdüğümüzde bile kendi düşüncelerimizle oluşturduğumuz şiiri dahi hayatımızdan esinlenerek söyleriz. Çünkü şiir hayatı yaşayış biçimidir” dedi.
Çınarcık Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin vermiş olduğu destek ile çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirten Soydemir şiir dinletisine katılım gösteren öğrenci ve öğretim görevlilerine teşekkür etti.
Etkinlikte Tuğçe Ada Göktaş Mesut Can, Ümran Akbaba, Merve Bolu, Suzan Aynacı, Süleyman Yüce, Büşra Kasırgaoğlu, Pınar Duygu Bülbül, Tuğba Kızıltaş şiirlerini öğrenci arkadaşları ve öğretim görevlileri için okudu.
Kaynak: iha