Geçen haftaki yazımızın altında şöyle bir not vardı.
NOT: YAŞ ( Yüksek Askeri Şura) toplandı kararları jet gibi alında ve jet hızıyla açıklandı. TSK bu kararlarla ileri mi gitti geriledi mi? gelecek haftaya.
Yaş kararları bu güne kadar bu kadar derinden tartışılmamıştı. YAŞ‘ın en önemli gündem maddesi KHK ile Kuvvetlerin MSB ya bağlanması ile Askeri Hastanelerin Sağlık Bakanlığına bağlanması ucubesinin düzeltilmesi olmalıydı. Beklenen bu idi. Ama konu ne gündeme alında ne de üstüne bir söz açıldı.
Deniz Kuvvetleri Komutanlığına yapılan atama hariç diğer atamalara fazla bir diyecek yok. Deniz Kuvvetlerindeki atama ise bu güne kadar hiç duyulmamış görülmemiş bir atama olmuştur. Bu düşüncemiz asla atanan  komutanımızın şahsi ile ilgili değildir. Usulle ilgilidir.
Ayrıca ordu evleri bir facia. Lokanta hariç diğer fast food  tatlı pasta kahve çay vs. gibi nesnelerin hepsi özelleşti. Emekli subaylar olarak zaman zaman duraksamalar ve rezillikleri yaşıyoruz. Ordu evlerine şimdiye kadar alışmadığımız şekilde üstü başı perişan saç sakal bırakmış kişilerle pantolon dizleri yırtık bayanlar her türlüsü rahat rahat girip çıkıyor. Ordumuzun Türk milletine açık yüzü olan orduevleri ne hale geldi düşünmeye değer bir acıdır. YAŞ karalarından sonra TSK'leri ilerlememiş gerilemiştir.
AK Sevda 16 Yaşında
       14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AKP 16 yaşında imiş . AKP= AK sevda deniliyor. Altında işse bir not var. Her zaman Milletle beraber. AKP Genel Başkanı+ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı ile birlikte  billboardlara yapıştırılmıştır. AKP artık bir deniz gibi. çalkalanıp duruyor. Rotasını şaşırmış bir gemi gibi desek de doğru bir teşbihtir. AKP nin herkesin bildiği karnesini yazalım ve görelim.
2004 te altın gramı 18.000.000 TL idi. Bu gün itibari ile 146.000.000 TL dir.
2004 te Çeyrek altın 24.000.000 TL idi bu gün itibari ile 239.000.000 TL dir.
Bütçemizin açıkları toplamı 13 yılda 345.000.000.000 TL dir.
Bir ABD doları 1.320.000 TL iken bu gün itibari ile 3.537.000 TL dir
 
AKP= AK  sevda değildir yaşadıklarımız. Karanlık bir yoldur. Bazı yazarlara göre de siyaseten ve bilimsel olarak SEVR yoludur. SEVR yoluna gidenlerle Türk milleti birlikte olmaz. Çünkü Türk milleti SEVR anlaşmasını ancak her karış vatan toprağını şehit kanları ile sulayarak yırtmıştır. Bu karne hiçbir zaman sevdalanacak bir karne değildir. Karne bunun tersi olsaydı. Millet AKP yi yere göğe sığdıramazdı. Tabiidir ki biz yazarlar da. Ama şimdi öyle değil. İsterseniz tersini mizah olsun diye yazalım. İşte AKP nin ters veya arzu edilen karnesi.
2004 te altın gramı 146.000.000 TL idi. Bu gün itibari ile 18.000.000 TL dir.
2004 te Çeyrek altın 239.000.000 TL idi bu gün itibari ile 24.000.000 TL dir.
Bütçemiz  13 yılda hiç açık vermemiş ve  345.000.000.000 TL bütçe fazlası gerçekleşmiştir.
Bir ABD doları 3.537.000 TL iken bu gün itibari ile 1.320.000 TL dir  Eğer bu mizah olsun diye yazdıklarımız rakamları yaşasaydık ne Doğuda anarşi kalırdı.. Ne batıda ne güneyde.  Türk milleti asla ve asla SEVR yolundan gidenlerle beraber olmaz. Abraham Lincoln ’un o meşhut sözü geçerlidir.
Bütün insanlar bir süre için aldatılabilirler.
Bir kısım insanlar tam süre için aldatılabilirler.
Bütün insanlar tüm süre için aldatılamazlar.
 
Ey Sayın AKP iktidarının yetkilileri. Şu ana kadar hep aldatıla aldatıla geldiniz. Sizi aldatanlara asla aldanmayın. Sizi aldatan uzmanlarınız ve danışmanlarınıza yukarıdaki iflas gidişi sorun Nasıl düzlüğe çakarız diye sorun. Düzlüğe çıkma yolunda Ne PKK ile savaş vardır Ne FETO ile savaş vardır. Ne Süleymancılarla savaş vardır. Çıkış yolunda DENK bütçe + Laik eğitim vardır. AKP'nin 16. Kuruluş yıldönümünü kutlar daha nice nice kuruluş yılları dileriz ama Yüce Allah AKP ye ve danışmanlarına Türk milletini başarıya mutluluğa ve zafere götürecek akıl, bilim ve  düşünce versin. Amin diyor