Marka erkekler için günlük yaşamdan ofis şıklığına kadar geniş aralıkta saat üretir. Sade tasarımları ve kaplamalarının dayanıklılığı ile Hugo Boss, erkek aksesuarları arasında farklı zevklere hitap eder. Yuvarlak ve dikdörtgen hatlarda üretilen saatler, giyiminde farklı detaylara önem veren beylerin ilk tercihleri arasında yer alır. Hafif ve dayanıklı malzemelerden yapılan saatler, şık duruşu sayesinde dikkat çeker.

Her renk tonuna uygun olarak üretilen saatler, kıyafet kombinlerinizde kolaylık sağlar. Bilek ayarlı olarak satışa sunulan saatlerin analog ve pille çalışan modelleri size geniş aralıkta seçim yapma imkanı sunar. Hugo Boss saatler suya dayanıklı özellikleri ile uzun yıllar kullanılabilme rahatlığını size sunar.

Canlı Kadranları ile Hugo Boss

Kaliteden ödün vermeden rahatlığı ön planda tutan saatler sayesinde farklı renklerdeki kıyafetlerinizle uyumlu seçimler yapabilirsiniz. Renklerinin farklılığıyla tarzınızı yansıtan Hugo Boss saatler, iç kadranlarındaki canlılık ile enerjinizi yansıtır. Mineral cam özelliğine sahip olan modeller, yuvarlak kadranların ince zevkini tarzınızla birleştirir. 50 mm kasa çapı sayesinde sağlanan ince dizaynı ile bileğinizde şık bir duruş sergiler.

Saatlerde kullanılan çelik kasalar, dayanıklı artıran en önemli detaydır. Saatin kadranı, günleri ve dakikaları gösteren ayrıntıları sayesinde size kolaylık sağlayacak tarzda dizayn edilmiştir. Deri kayışların şıklığını stilinize yansıtan Hugo Boss, spor kombinlerinizde için farklı tasarımlara imza atar. 5 ATM‘ye kadar su geçirgenliğe sahip olan saatler, markanın 2 yıl garantisi altında satışa sunulur. Yeni saat modellerini https://www.saatvesaat.com.tr/marka/hugo-boss-orange sayfasından