Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Jandarma Teşkilatı'nın 175’inci kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.
Yozgat Musabeyli İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden jandarma ekipleri, sınıflarda öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayıp, çeşitli hediyeler verdi. Daha sonra yol kontrollerinde öğrenci taşıyan servis minibüslerini durduran jandarma ekipleri yine minibüslerde bulunan öğrencilerin de bayramını kutlayarak hediye verdi. Hediyelerini alan öğrenciler, jandarmaya teşekkür etti. Ziyaretlerinden dolayı jandarmaya teşekkür eden öğretmenler de, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan bu etkinlik çok güzel oldu öğrencilerimiz mutlu oldular, Jandarmamıza teşekkür ediyorum” dedi.
Öğrencileri taşıyan servis şoförleri de yapılan uygulamadan dolayı jandarmaya teşekkür ederek, “Jandarmayı ilk gördüğümüzde bize ceza yazacak zannettik. 23 Nisan Bayramı dolayısıyla öğrencilerimize hediyeler verdiler kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kaynak: iha