Yozgat Yavuz Selim İlkokulu, öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte kardeş okul seçtikleri Başınayayla Köyü İlkokulu ile piknikte buluştu.
Yavuz Selim İlkokulu, öğretmen, öğrenci ve velileri Başınayayla Köyüne giderek, kardeş okul seçtikleri Başınayayla Köyü İlkokulu öğrencileriyle birlikte piknik yaptı. Piknikte öğrenciler birlikte oyunlar oynayıp eğlenerek vakit geçirdiler.
Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Ali Murat, okul olarak Başınayayla Köyü İlkokulunu kardeş okul seçtiklerini belirterek, “Her iki okulun öğrencilerinin kaynaşmalarını sağlamak, öğrencilerimizin köyleri ve köy okullarını tanımak amacıyla Başınayayla köyümüze gittik. Köy okulundaki öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerle birlikte piknik yaptık. Öğrencilerimiz birlikte oyunlar oynayıp eğlendiler, güzel bir gün geçirdik. Köydeki öğrencilerimizi okulumuza davet ettik” dedi.
Düzenledikleri pikniğe velilerinde katılması güzel bir kaynaşmayı sağladığını vurgulayan Yavuz Selim İlkokulu Müdürü Murat, “Amacımız öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönünü geliştirmek, diğer öğrencilerle kaynaşmayı ve güzel arkadaşlıklar kurmalarını sağlamaktır. Bu gezi ve düzenlenen piknik, öğrencilerimizin hafızasında güzel bir anı olarak kalacaktır” diye konuştu.
Kaynak: iha