AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve partinin ilçe teşkilatı yöneticileri ile Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı ziyaret ederek görevinde başarı diledi.
30 Mart 2014 seçimlerinde Ereğli halkının tercihini AK Parti’den yana kullandığını dile getiren Candan, bundan sonra mahalle ve parti ayrımı gözetmeksizin hizmet edeceklerini söyledi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’da seçim çalışmalarına aylar öncesinden başladıklarını ve seçimleri kazandıklarını ifade etti. Çakır “Kdz. Ereğli’nin ufkunu açabilmek ve bugüne kadar yapılamayan hizmetleri yapabilmek için bir yerel seçim çalışmalarını aylar öncesinden başlatmıştık. 30 Mart’ın çok öncesinde de bu yerel seçimlerde kazananın AK Parti ve dolayısıyla da Karadeniz Ereğli olacağını sürekli söyledik. Sayın vekilimizin de dediği gibi şimdi hizmet zamanı. Hep bitlikte Ereğli’yi ayağa kaldıracağız” dedi.
Seçim sürecinde tam bir ekip ruhu içerisinde çalıştıklarını ifade eden Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise emeğini, alın terini ve yüreğini ortaya koyan herkese teşekkür etti. Uysal konuşmasında şunları söyledi; “ Yerel seçimlerde tam bir ekip ortamında çalıştık. Bu seçimde elde edilen başarının temelinde herkesin büyük katkısı var. Ben ziyaretiniz vesileyle bu mücadele emek ve alın terini, yüreğini ortaya koyan sizlere ve herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmet yarışımızda sizlerin en büyük desteği bizlere vereceğine inanıyorum. Ereğli çok daha güzel günler görecektir ve yapılacak her hizmette hepimizin imzası bulunacaktır.”
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan Belediye Meclis Üyesi Esra Alpago’yu da ziyaret ederek başarılar diledi.
Kaynak: iha