Kdz. Ereğli'de, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Şube Başkanı İbrahim Sezer ve yönetim kurulu üyeleri Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’ı ziyaret etti.
MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer ve yönetim kurulu üyeleri Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Demirtaş’ın belediye meclis üyeliği yaparak belediyecilikte deneyim elde ettiğini ifade eden MÜSİAD Başkanı Sezer, kendisinin Belediye Başkanlığı görevinde başarılı olacağına inandığını söyledi. MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer konuşmasında ; “Hayırlı uğurlu olsun. Zaten iki dönemdir belediye meclis üyeliği olarak bu belediyeye hizmetiniz var. İnşallah bundan sonra belediyeye hizmetleriniz artan yönde devam eder. Biz o manada kendimiz sizi tebrik edelim hayırlı olsun diyelim. Hayırlı olsun diyelim. Allah muvaffak etsin diyorum” dedi.
MÜSİAD Başkanı İbrahim Sezer ve yönetim kurulunun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, beldenin gelişmesi için tüm sivil toplum kuruluşlarının desteğini alacaklarına inandığını söyledi. Demirtaş ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Seçim süreci bitti. Bu saatten sonra Gülüç’e nasıl bir hizmet yapabiliriz? Bu önemli. İnanıyorum ki MÜSİAD olarak onlarda bizim yanımızda olacaklar. Büyüğümüzdür değerli bir ağabeyimizdir. Sayın MÜSİAD eski şube başkanımız Sayın Yusuf Karaoğlu olsun ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlar bize destek olacağına eminiz. Bizlere yapmış olduğu ziyaretten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”
Ziyaret sırasında MÜSİAD Kdz. Ereğli Şube Başkanı İbrahim Sezer, Belediye Başkanı Demirtaş’a MÜSİAD’ı tanıtan ve faaliyetlerini anlatan çeşitli kitap ve broşürler hediye etti.
Kaynak: iha