2023-2024 sezonunun devre arası çalışmalarını Antalya Belek'te sürdüren ve birçok oyuncuya hazırlık kampında yer veren Orduspor 1967 A.Ş.'de, teknik heyetin olumlu rapor verdiği bazı isimlerle sözleşme imzalanırken yeni isimler de imzayı bekliyor. Orduspor 1967 A.Ş.'de sezonun ikinci yarısında transfer politikasının genç oyuncular üzerinde de olacağı öğrenilirken, bu süreçte 1922 Konyaspor ile sadece beş maça çıkan ve sözleşmesini fesih eden Mevlana Halis Gündoğdu Orduspor 1967 A.Ş.'ye geliyor.

sinan yücer-4

Karabağ G.B.'de futbola başlayan ve Tümosan Konyaspor altyapısında forma giydikten sonra 1922 Konyaspor'a transfer olan ve sezon başında profesyonel sözleşmeye imza atan 2005 doğumlu forvet oyuncusu Mevlana Halis Gündoğdu, Orduspor 1967 A.Ş.'de teknik heyetten olumlu rapor alması halinde resmi sözleşmeye imza atacak. Gündoğlu, profesyonel ligde şu ana kadar gol sevinci yaşayamadı.

Özellikle U14 ile U17 takımlarında attığı gollerle dikkat çekmesine rağmen üst seviyelerde gol atamayan Mevlana Halis Gündoğdu, sezonun ilk yarısının bitmesinin ardından 1922 Konyaspor ile sözleşmesini fesih etmişti. Gündoğdu, kariyerinde U15 Milli Takım'da da iki kez forma giymişti.

SAMET KARADAĞ

Editör: Samet Karadağ