2026-2027 sezonunda mücadele edeceği Nesine 2.Lig öncesinde transfer çalışmalarına başlayan 52 Orduspor Futbol Kulübü, iç ve dış transferde anlaştığı futbolcuları açıklamaya başladı. Kulüp tarihinde ilk kez 2.Lig'de mücadele edecek olan 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde teknik direktör Bülent Yenihayat'ın raporu doğrultusunda yönetimin hamleleri gelirken, yeni transferlerin yaş ortalaması 29,3 oldu.

52 Orduspor Futbol Kulübü kadrosuna ilk olarak 32 yaşındaki kaleci Kıvanç Küçükkarış'ı alırken daha sonra ise geçen sezon devre arasında sözleşmesini fesih ettiği Mehmet Ablay (23) ile birlikte iç transferde 26 yaşındaki stoper İsmail Güner'i kadrosunda tutmuştu. 52 Orduspor Futbol Kulübü daha sonra ise dış transferde 30 yaşındaki Burak Kavlak, 36 yaşındaki Ahmet Kesim, 28 yaşındaki Mücahit Can Akçay ve 30 yaşındaki Mehmet Alp Kurt'u transfer etti.

Bu sezon 2.Lig'de kadrosuna 25 futbolcu yazdıracak olan ve bu listede 6 futbolcuyu 2004 doğumlu ve üzeri almak zorunda olan 52 Orduspor Futbol Kulübü, bu tarihten daha yaşlı olarak ise 11 futbolcu daha transfer edebilecek.





