Dokuz sezondur mücadele ettiği 3.Lig'de üçüncü kez Play-Off finali oynayan ve bu kez sevinen taraf olarak 2.Lige yükselen 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde, Play-Off şampiyonluk kadrosundan ayrılıklar devam ediyor. Geçen sezon devre arasında Orduspor 1967 A.Ş.'den transfer edilen ve 15 maçta 2 gol atıp 1 asist yapan Ege Özkayımoğlu, Orduspor 1967 A.Ş.'de ise 18 maçta 6 gol atıp 6 asist yapmıştı.

2001 doğumlu Ege Özkayımoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ''Sezonun ortasında katıldığım bu güzel aileden harika anılarla ve en önemlisi bir şampiyonlukla ayrılıyorum. Bu mücadeleye ortak olmak ve sezonu kupayla taçlandırmak gurur vericiydi. Beraber mücadele ettiğim takım arkadaşlarıma, teknik heyete, kulüp çalışanlarına, yönetimimize, başkanımız Şükrü Bodur'a ve arkamızda her zaman duran taraftarımıza sonsuz teşekkürler'' ifadelerini kullandı.

Kariyerinde Süper Lig'de 14 maça çıkan Ege Özkayımoğlu, 1.Lig'de ise 4 maça çıkarken gol atamamıştı. Özkayımoğlu 2.Lig'de 107 maçta 21 gol, 3.Lig'de 30 maçta 7 gol ve Türkiye Kupası'nda 11 maçta 4 gol attı.





