52 Orduspor Futbol Kulübü'nün Yeni Orduspor ismiyle mücadele ettiği 3.Lig'deki ilk sezonlarında 2017-2018 sezonunda karşı karşıya geldiği Erokspor'un orta sahası olan Alper Karaman, yıllar sonra Ordu'ya transfer oldu. 52 Orduspor Futbol Kulübü'ne ilk olarak eski 19 Eylül Stadyumu'nda oynanan Yeni Orduspor ile Erokspor maçında rakip olan Alper Karaman, aynı sezonun ikinci yarısında bu kez Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda rakip olmuştu.

Kariyerinde 3.Lig'de Erokspor forması giyen ve o sezon takım ile sadece 1 gol atan Alper Karaman, yıllar sonra ise 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giyecek. Kariyerinde 1.Lig'de 61 maça çıkan ve 4 gol atan Alper Karaman, 2.Lig'de 116 maçta 26, 3.Lig'de 114 maçta 21 ve Türkiye Kupası'nda 10 maçta 4 gol attı.

Futbola Damlaspor'da başladıktan sonra İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'ne transfer olan ve 2016 yılında profesyonel olan Alper Karaman, daha sonra takımın kiralık olarak gönderdiği futbolcuların başında gelmişti. Alper Karaman, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nden kiralık olarak Eyüpspor, Esenler Erokspor ve Karacabey Belediyespor'a kiralanırken daha sonra bonservisi ile Esenler Erokspor'a transfer olmuştu. Karaman, yeni sezonda ise 52 Orduspor Futbol Kulübü forması giyecek.





